Allt om VVS & Badrum

Tidsrapportering via app

Jag arbetar som hantverkare och de flesta i min position är mycket väl medvetna om att det inte är jobbet i sig som tar mest tid och krånglar mest, de allra flesta hantverkare älskar sina jobb men hatar all teknik som hör till idag. Någon som jag, som jobbar med händerna, ska väl inte vara tvungen att spendera timmar framför en datorskärm för att skriva ned vad jag har jobbat med och gjort? Eller sitta och fylla i massa papper? Detta tar onödigt mycket tid och får en att liksom sluta brinna för sitt jobb.

En dag efter jobbet skulle jag möta en av mina vänner, men jag sa åt honom att jag skulle bli lite sen på grund av att jag var tvungen att fylla i alla dessa omöjliga papper och det slutade med att min polare satt med mig och väntade på mitt kontor. Han såg pappershögen och sa ”Men du Lasse? är det inte dags att ni gör tidsrapportering i en mobilapp istället?” Jag hade aldrig hört talats om det tidigare och han fortsatte att prata och berätta om det. Att då skulle man kunna tidsrapportera direkt när man har slutfört ett uppdrag och det innebär att ingen skulle behöva sitta kvar efter jobbet. Allt skulle gå mycket fortare och min polare hade inte varit tvungen att vänta på mig.

tidrapportering app

tidrapportering app

Jag var något skeptisk först men jag tog hem appen och sedan presenterade jag den för mina chefer, även de var något skeptiska först till denna nya teknik men när alla var införstådda med hur den fungerade var alla riktigt nöja med det. Vi slipper alla papper, det är inga papper som tappas bort och det är enkelt att få information om hur andra har jobbat och vem som ligger över i tid. Vi skulle börjat med detta tidigare.

Similar Articles

Tidsrapportering via app Jag arbetar som hantverkare och de flesta i min position är mycket väl medvetna om att det inte är jobbet i sig som tar mest tid och
Dagvatten är en viktig s... Dagvatten är det vatten som tillfälligt förekommer på markytan eller på en konstruktion. Det kan vara grundvatten som tränger fram från marken, smältvatten från is eller snö
Att jobba som hantverkare Att vara hantverkare är inte alltid en dans på rosor. Ofta förväntas man leverera ett perfekt resultat på kort tid och inte sällan under svåra arbetsförhållanden. De
Hantera sopor smart med a... Alla hushåll producerar mängder med avfall varje vecka, år ut och år in. Det blir många kilo avfall per familj som ska tas om hand på något
Regelbunden vitvaruservic... En gemensam tvättstuga är vanligt förekommande i flerfamiljshus. Det är en facilitet som ger upphov till både glädje, nytta och ibland irritation. Arga lappar i tvättstugan kan
Tillverkning av tegel Processen att tillverka tegel kan ske på två olika sätt: genom strängpressning eller genom maskinslagning, men man kan också tillverka handslaget tegel. Strängpressning vs maskinslagning Strängpressning sker
Var, när och hur om Kake... Hur ska man tänka när det kommer till kakelugnar? Framförallt handlar det idag om design. Att det finns bättre värmekällor som fördelar värmen bättre råder det inga
Backventil – Förebygge... Är du orolig för att din källare ska råka ut för översvämning? Slappna av, det finns flera saker du kan göra för att förebygga detta. Ett av
Transfasts översättning... Det gäller att man vänder sig till rätt översättare när man ska översätta en text till ett annat språk. I värsta fall kan resultatet bli ett helt
En artikel om murverk Ett murverk är en konstruktion av en vägg, en mur eller helt enkelt en hel byggnad som är sammanfogad av murbruk och lera. Som murverk används olika